Fotograaf
The Graham Norton Show/BBC Studios
Tom Hanks als Colonel Tom Parker

Het leven van een acteur is altijd verrassend! De ene keer zie je eruit als een superster, en de volgende keer als iemand die niet in een straal van 200 meter van een basisschool mag komen! Bij Graham Norton toonde Tom Hanks zijn nieuwe kapsel.

Hanks zit nu in Australië, waar hij werkt aan een nieuwe biopic over Elvis Presley. Hanks speelt de rol van ‘Colonel’ Tom Parker, de gesjeesde manager van The King die hem populair maakte, maar óók jarenlang een poot uitdraaide.

Tom Hanks, aka ‘de aardigste man in Hollywood’, was via een videoverbinding te gast bij Graham Norton en liet zijn nieuwe kapsel in de Elvis-biopic zien. “Ik heb volgens mij net alle kinderen laten schrikken!”

Article continues after the ad

“Eigenlijk wil ik een kleine pluk op mijn hoofd en een grote baard… Dan denkt iedereen dat ik Graham Norton ben!” “Als twee druppels water”, lacht de host, “Jij mag me spelen in m’n biopic!”

Kale Hanks is de baas van Elvis

Wanneer de nieuwe Elvis-film precies verschijnt is nog niet duidelijk, maar er wordt gemikt op november 2021. Naast Tom Hanks speelt Austin Butler Elvis, en Olivia DeJonge (The Society) Priscilla Presley.

De film wordt geregisseerd door Baz Luhrmann, die eerder successen boekte met Moulin Rouge!, Romeo + Juliet en The Great Gatsby.