Al wekenlang hebben we de grootste voorpret voor de release van Once Upon A Deadpool met de ene briljante trailer na de andere. Aanvankelijk zou de film hier begin januari uitkomen. Maar tot onze grote schrik maakte distributeur Warner Brothers, die in Nederland ook de films van Fox uitbrengt, gisteren bekend dat deze film waar wij zo naar uitkeken hier niet in de bioscopen wordt uitgebracht. WTF?!

Article continues after the ad

 

“Geen commentaar” (het zal eens niet)

Vanzelfsprekend klommen we in de telefoon om de distributeur te vragen wat hier aan de hand is. Die kon hier echter niks over zeggen, behalve dat de film nog wel uitkomt op DVD en Bluray. Een datum hiervoor is echter nog niet bekend.

 

Deadpool voor jongere kijkers

Once Upon A Deadpool is een bewerking van Deadpool 2 waar alle grove stukken voor 16 jaar en ouder uit zijn verwijderd. Daarnaast zijn er 20 minuten nieuw materiaal toegevoegd, aangezien de babbelzieke antiheld het verhaal van de film voorleest aan Fred Savage uit The Wonder Years en The Princess Bride. Het idee was dat bioscoopbezoekers onder de 16 nu ook naar Deadpool zouden kunnen gaan.

 

En succes ermee

Aan alle lezers die na onze eerdere berichten over de film al hun neefje, zoontje of jongere broertje hadden uitgenodigd om naar Once Upon A Deadpool te gaan: wij wensen jullie veel succes met het uitleggen dat dit feest toch niet doorgaat. Mocht iemand nog een facebook-campagne beginnen om Warner op andere gedachten te brengen, laat het ons dan vooral weten.