Vergeet Hereditary, Insidious is nep en blijf weg bij de bioscoop! Het is tijd voor wat echte bodyhorror. Illusionist David Blaine was gisteren te gast bij Jimmy Fallon en kwam op de proppen met een wel héél bizarre stunt.

Article continues after the ad

Yuck

Voor de ogen van het publiek, Jimmy Fallon, actrice Priyanka Chopra en huisband The Roots naaide Blaine zijn mond dicht. Hoe hij het voor elkaar kreeg? Het is ons een raadsel. Het lijkt in ieder gevallen hartstikke echt. Inclusief bloed. 

Nadat Blaine zijn mond vakkundig had dichtgenaaid was het tijd voor deel twee. We gaan niks verklappen, maar tegen het einde nam het redelijke bizarre vormen aan. Voor zover dat nog kan. Tegen de tijd dat de illusie was afgelopen, hield Roots-drummer Questlove het voor gezien: “Ik ben weg. Ik moet braken.” 

Bekijk het fragment hierboven.

Victor Mids op steroïden

David Blaine brak medio jaren negentig door met het tv-programma David Blaine: Street Magic, waarin hij goocheltrucs uithaalde met nietsvermoedende passanten. Hij overtrof zichzelf en zijn toen al indrukwekkende goochel-cv door zich in 1999 een week lang levend te begraven. Dat bleek een succes te zijn en sindsdien haalt hij de ene na de andere gestoorde stunt uit.