De zoveelste bizarre wending ná de release van Netflix' gestoorde true crime-hit Tiger King: hoofdpersoon Joseph Allen Maldonado-Passage - beter bekend als Joe Exotic - krijgt mogelijk zijn eigen radioprogramma. Ja, vanuit de bak!

Article continues after the ad

Wie het nieuws een béétje volgt weet dat de beerput rondom Joe Exotic nu écht open staat. Zo klapte zijn nichtje al uit de school over het enge gedrag van haar oom en dropte oud-zakenpartner Jeff Lowe een flinke bom: er zouden twee lichamen liggen onder Joe's oude dierentuin! Nu komt Dillon Passage, 'Tiger Kings' huidige man, met een update over zijn hubby.

Joe Exotic op de radio

Joe zit momenteel voor 22 jaar in de bak wegens extreme dierenmishandeling en het beramen van een huurmoord op zijn aartsrivaal Carole Baskin (die overigens niet blij is met de docu). In Metro onthult Dillon nu dat we mogelijk meer te weten komen over Joe's leven in de bak. Door middel van... een eigen radioshow?!

'Vergevorderd stadium'

"We gaan zien of het allemaal doorgaat", zegt Dillon over de plannen die zich in 'een vergevorderd stadium' zouden bevinden. Het wordt 'waanzinnig', aldus zijn liefje, die Joe ‘minder vaak dan gewenst’ mag zien. Ook onthult hij dat de excentrieke hoofdrolspeler Tiger King inmiddels óók heeft gezien. "Hij is in zijn algemeenheid tevreden over de serie”, aldus Dillon die Joe sinds zijn overplaatsing naar Texas niet meer zo vaak spreekt. "Een paar keer per veertien dagen in plaats van dagelijks meerdere malen.” Vanwege de strenge regelgeving rond contact buiten de gevangenis, lijkt een eigen radioshow onbegonnen werk. Dat het daadwerkelijk doorgaat, geven we dan ook een kans van... zo'n 1%.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just posted a highlight on Joe’s page with an Easter message from him @joe_exotic

Een bericht gedeeld door Dillon Passage ♌️ (@dillert_lclm) op