Aquaslash trailer 2020

Net toen je dacht dat je alles wel gezien had op horrorgebied, is daar opeens de trailer van Aquaslash! In deze prettig gestoorde horrorfilm reizen vier tieners af naar Wet Valley, een tropisch zwemparadijs met een duister verleden. Daar wordt een toernooi gehouden wie het snelst van de wildwaterbaan kan afglijden. Maar de wedstrijd krijgt een duistere wending wanneer een van de deelnemers zijn concurrenten letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner maakt!


Bloed en bikini’s

Goed, Aquaslash is misschien niet The Conjuring 3 of de nieuwe Halloween. En afgaande op de trailer, houden we onze adem ook niet in voor een Oscar-nominatie. Maar who cares? Aquaslash ziet er uit als een kruising tussen Baywatch en Saw. Daarnaast was de laatste keer dat we zoveel bloed en bikini’s in één shot zagen in Piranha 3D. Aquaslash stond nog niet op onze lijst van horrorfilms waar we dit jaar het meest naar uitkijken, maar na het zien van deze trailer pakken wij alvast onze zwembroeken in!

Aquaslash is in Amerika vanaf 23 juni te zien via Video on Demand. Het is nog niet bekend of en wanneer deze horrorkraker ook in Nederland zal worden uitgebracht.

Article continues after the ad