Zach en Simone in Temptation Island 2020

Temptation Island-kandidaat Zach heeft zojuist in een YouTube-video een bizarre onthulling gedaan. De mannelijke deelnemers Zach, Arda, Karim en Chris zouden vlak voor de hereniging met hun vriendinnen gezien hebben hoe een man voor hun ogen het leven liet.

Article continues after the ad

In een video op YouTube vertelt Zach erover. "Voor dat laatste kampvuur heb ik net een dooie gezien. We werden in een opvangresort gezet - Karim, Arda, Chris en ik - en toen viel die man van het resort dood neer." Volgens de realityster zat er nog geen 45 minuten tussen het moment dat hij de man in zijn handen had en het moment van opnames.

Hartstilstand

De man zou een hartstilstand hebben gehad. "We hebben hem nog geprobeerd te reanimeren, maar het was bizar. Ik heb nog nooit een lijk in mijn handen gehad. Zijn dochter was helemaal over de toeren, die begreep het natuurlijk niet." En dat terwijl de realityster al een behoorlijk hectische dag achter de rug had, zo vertelt verleidster Romee in diezelfde video. Beluister het hele verhaal hieronder.

Relatie met Simone

Eerder deze week gaf Zach nog een update over hoe het nu tussen hem en Simone ging. De twee hebben het na hun roerige Temptation Island-avontuur (waarin Zach zelfs meerdere keren is vreemdgegaan) nog kort samen geprobeerd, maar na drie maanden moesten ze toch echt accepteren dat er niets meer inzat. Het koppel is dus nu niet meer samen. Of de andere koppels meer succes hebben in de liefde wordt aanstaande woensdag duidelijk in de laatste aflevering van dit huidige seizoen.