Modern Family-actrice Sofia Vergara

Sofia Vergara loopt lekker binnen! De Modern Family-actrice is al zeven jaar achter elkaar de bestbetaalde tv-actrice en daar is ze enorm trots op.

Soms vinden vrouwen het lastig om te onderhandelen,” vertelt Sofia aan entertainmentwebsite Variety, maar dat geldt zeker niet voor haar. “Wees niet bang om te vragen wat je wil en wat je verdient. Want iemand gaat dat geld verdienen en dat kan jij maar beter zijn. Dat heeft mij altijd geholpen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Onafhankelijkheid

De actrice, die vorig jaar afscheid nam van haar iconische rol als Gloria Pritchett, verliet de tandartsopleiding in Colombia voor een acteercarrière, maar ze streefde er niet naar een internationale superster te worden. Als alleenstaande moeder wilde ze vooral haar familie ondersteunen. “Ik wilde onafhankelijkheid. En ik geloof niet dat geld je helemaal gelukkig kan maken, maar het neemt wel een hoop stress weg waardoor je op andere dingen kunt focussen.

Article continues after the ad

Jurylid en meubelcollecties

Ze harkte vorig jaar zo’n 43 miljoen dollar – wat uitkomt op bijna 36 miljoen euro – binnen. Daar zou Gloria een hoop mooie schoenen en jurken van kopen! Dat geld verdiende ze natuurlijk met haar rol in Modern Family, maar daarnaast is ze jurylid bij America’s Got Talent en bouwde ze een groot imperium aan meubelcollecties, parfum en kleding.

Uncle Sam

Ik ben daar super trots op,” vertelt Sofia. “Maar vergeet niet dat ik gruwelijk veel belasting betaal. Als mensen beginnen over hoeveel geld ik heb, zeg ik altijd dat ik Uncle Sam moet betalen. En mijn managers, advocaten en agenten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.