KJ Apa

Riverdale's seizoen 4 eindigde wat eerder dan gepland door het coronavirus. Opnemen kan nu even niet (daar komt binnenkort mogelijk verandering in) en Archie-acteur KJ Apa grijpt deze camera-loze periode aan om een flinke baard te laten groeien!

Article continues after the ad

KJ kan het normaal gezien natuurlijk niet maken om lekker scruffy de set op te wandelen. Archie is volledig gladgeschoren. De comment-sectie onder een van zijn laatste Insta-posts, waarin we de baard in volle glorie aanschouwen, ontploft zowat. Zo hebben we 'm nog niet eerder gezien!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy pride

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op


KJ Apa in Riverdale

Riverdale gaat nog altijd als een speer - in tegenstelling tot de spin-off Katy Keene. KJ's Archie Andrews is als drijvende kracht van de heerlijke over the top-show natuurlijk hartstikke belangrijk. De strakke look van Archie moet dus wel kloppen. Grote kans dat KJ zijn baard er binnenkort dan ook weer af moet scheren. Gelukkig hebben we de foto's nog!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

met this guy in the park today

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The beginning.

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op


Seizoen 5

Hoe lang KJ zijn bazige baard nog mag laten staan? Dat weten we niet zeker. Volgens de laatste geluiden zou er sinds deze maand weer gefilmd mogen worden in Vancouver, de vaste filmlocatie van Riverdale. Zender The CW laat tot nu toe niets los over hoe nu verder. En hoe het vervolgens zit met de release date blijft ook nog even spannend. Al gaat de geplande datum van oktober 2020 zo goed als zeker niet door. In plaats daarvan kijkt men nu naar januari 2020!