Henry Cavill als Geralt of Rivia in The Witcher op Netflix

We wisten al dat het waarschijnlijk wel goed zit met The Witcher toen Netflix nog vóór de première een tweede seizoen bestelde. De eerste reacties van critici verzekeren ons nu dat deze nieuwe, epische fantasy-serie met Henry Cavill ook écht indruk maakt. 

Article continues after the ad

Lucky filmcritici mochten van Netflix al verschillende afleveringen checken en de afgelopen dagen druppelden er al veel eerste reacties binnen op sociale media. En hoewel er nog altijd een review-embargo op zit tot de officiële release van The Witcher, mogen deze kijkers wél globaal vertellen wat ze ervan vinden.
 

 

Reacties op The Witcher seizoen 1

Nou, dat doen ze maar ál te graag zoals je hierboven ziet. Werkelijk niemand is negatief. Ook wel eens leuk! Als we deze critici mogen geloven steelt Henry Cavill de show als hoofdpersonage Geralt of Rivia, een formidabele monster hunter en 'n zogenoemde 'witcher'. Daarnaast zagen de zwaardgevechten er fantastisch uit. Eén iemand zei zelfs: "The fight scenes in The Witcher makes Game of Thrones fights look awful."
 


Waar gaat The Witcher over?

Voor wie niet thuis is in de wereld van The Witcher: deze Netflix-serie is gebaseerd op de gelijknamige fantasy-boeken van Andzej Sapkowski. En waarschijnlijk heb je ook wel eens gehoord van de supersccesvolle Witcher-games. Ze draaien allemaal om monsterjager Geralt of Rivia. Hij is een 'witcher' en beschikt over toffe bovennatuurlijke krachten die hem helpen in zijn strijd tegen het kwaad. Lees hier alles dat we tot nu toe weten over The Witcher en je bent helemaal bij!
 


The Witcher seizoen 1 staat vanaf 20 december op Netflix.