Beter Laat Dan Nooit, Barrie Stevens

We dachten dat het programma Beter Laat Dan Nooit met de zwangere reisleidster Katja Schuurman vlekkeloos was verlopen, maar niets blijkt minder waar. De crew blijkt tijdens de opnames te zijn beroofd!

Article continues after the ad

Dat verklapt Barrie Stevens (75) aan weekblad Party.

Telefoons en accessoires

"In Rio is er gestolen van een paar medewerkers van ons team", zo verklaart Barrie die samen met Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox voor de tweede keer op reis was. "Dat is de minder leuke kant aan ons reisverhaal." Hij laat weten dat er onder andere twee telefoons en een ketting van de arts die mee was, zijn weggekaapt. "Misschien nog wel meer, dat weet ik zo niet. Dingen waarvan je denkt: Gatverdamme, waarom moet dat nou?"

Armoede

Ondanks dat het nog erger had kunnen aflopen, baalt Barrie er wel van. "Het heeft toch wel invloed op de groepssfeer." Toch kan hij - hoe onbegrijpelijk misschien ook - wel begrip opbrengen. "Jij bent in een omgeving waarvan je denkt: die mensen hier hebben ook niks. Ze zien ons als kapitalistische toeristen en we stralen uit dat we alles hebben. Dat is de tragiek: voor mensen die niks hebben, ben je een prooi."

Het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit is vanaf 22 april te zien op RTL.