De twee grootste smaakmakers van het afgelopen seizoen Beste Zangers gaan in duet! Henk Poort en Floor Jansen bundelen hun indrukwekkende vocale krachten voor de speciale duetten-aflevering die aankomende zaterdag op NPO 1 komt. Bekijk hier alvast een exclusief voorproefje. 

Article continues after the ad

Deze twee zijn natuurlijk een perfecte combi. Henk stak 'Sound of Silence' laatst nog in een metal-jasje en dat ging extreem lekker op YouTube. En Floor - die week na week diepe indruk maakt - hoef je natuurlijk niets te vertellen over metal (al kan ze werkelijk álle genres aan).

Nu zingen ze samen een lekker stevige versie van 'The Phantom of the Opera' en dat klinkt ook weer érg overtuigend.  Beste Zangers Televizier-Ring

Naast Chateau Meiland en Expeditie Robinson maakt ook Beste Zangers vanavond kans om de Gouden Televizier-Ring in de wacht te slepen. Met grote hits van Floor, Henk en de anderen op YouTube, kreeg het programma met presentator Jan Smit ook buiten de traditionele 'tv' weer veel aandacht. Ze maken dus zeker een kans! Lees hier hoe je moet stemmen. En de uitslag? Die zie je vanavond. Het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 is vanaf 20:30 te zien op NPO 1.
 

 

Het afgelopen seizoen

Helaas komt aan al het goeds een einde, dus ook aan dit indrukwekkende seizoen Beste Zangers. Wil je nog eens even rustig nagenieten van alles dat Floor, Henk, maar ook Ruben, Tim, Samantha én Emma de afgelopen weken zongen? Check hier onze lijst met de 9 beste optredens uit Beste Zangers 2019. 


De allerlaatste Beste Zangers van dit seizoen is zaterdag om 20:30 te zien op NPO 1.