Zonder een magische wand te gebruiken heeft The Duchess Bakery Shop in Edmonton, Canada de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry nagemaakt met gingerbread, suiker en snoep! Het hele kasteel is dus volledig eetbaar. Hoe vet!

Article continues after the ad

Je ziet allerlei iconische plaatsen terugkomen, zelfs de brug waar Neville Longbottom in het laatste deel van de Harry Potter-reeks geconfronteerd werd met honderden Death Eaters. Ook de trap richting het treinstation van de Hogwarts Express is perfect nagemaakt.

Goede doel

De bakkerij heeft het kasteel niet alleen voor de feestdagen gemaakt, maar ook voor een goed doel. Ze werken samen met lokale non-profit organisatie Bissell Center, die mensen in armoede helpt. Ze accepteren graag sokken-donaties (snik, R.I.P. Dobby). Je kunt ook meedoen met de win actie, hiermee maak je kans om het kasteel kapot te maken. Satisfying! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you’re curious how the #duchessbakeshop #gingerbreadhogwarts came together...

A post shared by Duchess Bake Shop (@duchessbakeshop) on

 

Kerstcadeau

Het is misschien een beetje te duur om een mega, eetbaar Hogwarts-kasteel cadeau te geven voor Kerstmis. Gelukkig helpt Superguide jou maar al te graag. Wij hebben een overzicht gemaakt van de 11 beste kerstcadeaus voor Harry Potter-fans. Geen tijd of zin om iets online te bestellen? Ga dan even langs de Harry Potter pop-up store in Utrecht! Last minute Christmas shopping? We got you!

 

Hou je van Harry Potte? Bekijk dan ook dit lijstje met 10 feitjes die je nog niet wist over de Harry Potter-films.