Belgen en échte Samson en Gert-fans zullen het al weten, maar de zingende kapper Alberto Vermicelli is in het echt enorm veranderd sinds de bekende kinderserie. Je zou acteur Koen Crucke haast niet meer herkennen! Kijk maar. 

Article continues after the ad

Shownieuws nam dit weekend een kijkje in het insta-account van Koen Crucke en deelde de ontzettend knappe lichaamstransformatie. 'Meneer Spaghetti', zoals Samson Albert steevast noemt, is superveel afgevallen. 
 


Afgevallen

Koen, die we allemaal kennen van zijn iconische uitspraak "Ik moest kloppen want de bel doet het niet!", viel meer dan 40 kilo af. Hij woog op een gegeven moment 113 kilo. Zo'n drie jaar geleden ging de knop om en begon Koen aan een gezondere levensstijl. Hoe dan? Nou: "Gezond eten, geen zoetigheden, kleine porties, en alcohol vermijden", verklaarde de Vlaming eerder aan Het Nieuwsblad.

Voor


Na

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Straks alweer de laatste #kerstshow van dit jaar 😪😔... 😜!

Een bericht dat is gedeeld door @ gertverhulst op

Hoe is het nu met Samson en Gert?

Gert Verhulst houdt zich tegenwoordig met héle andere dingen bezig, zoals taarten in zijn gezicht krijgen en zich zorgen maken om Pommeline uit Temptation Island. Sterker nog: hij stopt met het spelen van 'Gertje'. Begin 2020 neemt hij definitief afscheid in de laatste Samson en Gert-theatershows van Studio 100. Einde van een tijdperk dus...