Vorige maand wist de 9-jarige Celine Tam de jury van America’s Got Talent in te pakken met een fantastische versie van My Heart Will Go On. Nu doet ze daar nog een schepje bovenop.

Article continues after the ad

Celine & Dion

Het meisje heeft overduidelijk een dikke indruk achtergelaten, want ze wordt meteen door de jury herkend. Haar naam is blijven hangen (en die van haar zusje Dion), maar vooral haar zangkwaliteiten staan nog vers in het geheugen gegrift van Simon Cowell en consorten. Of ze deze keer ook weer een Celine Dion-nummer gaat doen? Nou nee. Michael Bolton is de gelukkige.

Hoe moet ik je liefhebben?

In de eerste 10 seconden wordt al meteen duidelijk dat het hier niet gaat om een liedje van het kaliber verjaardagsfeestje. De kleine Celine doet haar naam weer eer aan en betovert vriend en vijand met een meesterlijke versie van Boltons lied How Am I Supposed to Live Without You? Gooi daar nog een schepje schattigheid van heb ik jou daar bovenop en je hebt een fantastische performance.

Laverne Cox

Jurylid en Orange is the New Black-actrice Laverne Cox kan haar enthousiasme in ieder geval moeilijk bedwingen. Bij de beoordeling drukt ze dan ook op de gouden buzzer. “Ik moet het gewoon doen”, aldus Laverne. Wij zouden het ook doen hoor, Laverne. Het is bijna jammer dat we nu iets langer moeten wachten voor we weer van Celine kunnen genieten.