Tom Hanks

Het is alweer een paar weken geleden sinds de laatste live-action Pinocchio remake, maar regisseur Robert Zemeckis is al bezig met zijn versie van het sprookje. En hij weet ook al wie vader Geppetto mag gaan spelen, volgens bronnen. Gaat Tom Hanks straks de pop maken?

Werken de vrienden weer samen?

Robert Zemeckis is goede vrienden met Tom Hanks en ze hebben vaker samengewerkt. Waarschijnlijk ken je wel hun films Forrest Gump en Cast Away. Nu werkt Zemeckis aan de live-action Disney remake van Pinocchio.

Disney wil Tom Hanks ook als Geppetto

Deadline meldt dat Tom Hanks interesse zou hebben in de rol en zelfs al het script heeft gelezen. Overigens heeft Hanks een geschiedenis met de rol. Disney had jaren geleden al het plan voor een Pinocchio remake en zou toen ook de acteur hebben benaderd voor Geppetto.

Article continues after the ad

Het project kwam toen echter niet van de grond, maar dat was voordat Disney letterlijk miljarden verdiende met remakes van The Lion King en Aladdin!

Tom Hanks genezen van het coronavirus

De Pinocchio remake heeft nog geen releasedatum. Tom Hanks is sinds kort weer aan het werk, nadat hij eerder dit jaar het coronavirus opliep met zijn vrouw. Hij is gelukkig weer helemaal de oude nu.