Na het winnen van alle acteerprijzen op de hele verdraaide wereld, lijkt Rami Malek niet stil te zitten. De verse Oscar-winnaar zou volgens bronnen in verregaande gesprekken zijn om de schurk te spelen in de volgende James Bond-film! Zien we straks Rami Malek vs Daniel Craig?

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan Bond 25. Het belooft een speciale film te worden want Daniel Craig heeft al aangegeven dat dit de laatste keer is dat hij in de smoking stapt van de geheim agent stapt. Hoe beter zijn spionnencarrière af te sluiten dan met een duel tegen de Freddie Mercury-acteur?

Freddie Mercury vs 007?

Rami Malek zou volgens Collider de laatste details aan het uithameren zijn over de filmdeal. Het contract liep wat vertraging op omdat hij ook nog een seizoen Mr. Robot in de agenda heeft staan. Maar met wat slim schuifwerk moet dat probleem inmiddels zijn opgelost. Dat en zijn Beste Acteur Oscar voor Bohemian Rhapsody is natuurlijk een prima reden om het salaris nog iets op te schroeven. Toch Mister Bond?

Naast Daniel Craig wordt verwacht dat Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw, en Ralph Fiennes ook terugkeren voor hun vaste rollen. Bond 25 verschijnt april 2020 al in de Verenigde Staten, dus we kunnen elk moment meer informatie over de cast ontvangen.

Article continues after the ad