Razend enthousiast worden wij van het feit dat er een Breaking Bad film uitkomt, en nu is ook bekend wie de grote ster van de film wordt: Jesse Pinkman! Volgens bronnen van The Hollywood Reporter zal Aaron Paul wederom de Emmy-winnende rol spelen in dit vervolg dat als eerste op Netflix te zien zal zijn

Article continues after the ad

Waar gaat de film over?

De bedenker van Breaking Bad, Vince Gilligan, schrijft het script van de film. Samen met Mark Johnson en Melissa Bernstein neemt hij tevens de productie op zich en de rol van regisseur. Het verhaal van de film gaat over een man die ontvoerd is maar ontsnapt en zijn zoektocht naar vrijheid in gang zet.

Walter White is excited!

Het is nog niet duidelijk of Bryan Cranston, die in de serie de beroemde rol van Walter White speelt, ook in de film te zien is. Cranston laat in een interview weten “absolutely” terug te willen komen als Gilligan hem hiervoor zou vragen. "I don't know if there's an appearance — flashbacks, flash forwards — but I'm excited about it because it's Breaking Bad and it was the greatest professional period of my life and I can't wait to see all those people again, even if I just come by to visit."