Fotograaf
ANP (Patrick Harderwijk)
Martien en Erica Meiland in Chateau Meiland

Begin deze maand werd bekend dat de Meilandjes hun huidige woonplaats Hengelo alweer moeten verlaten. De realitysterren uit Chateau Meiland kwamen er niet uit met de gemeente over de bestemmingsplannen van het erf. En dat terwijl Maxime net de hele boel aan kant had! De familie moet dus opnieuw op huizenjacht… En volgens Unity.nu kan deze woonboerderij wel eens hun volgende bestemming worden!
 


Leiderdorp

De regionale omroep schrijft dat de familie Meiland bovenstaande woonboerderij in Leiderdorp heeft bezichtigd. Volgens de tipgevers waren de huisjesjagers in gezelschap van een cameraploeg tijdens hun bezoek. Shownieuws schrijft verder dat het zou gaan om een pand dat voor € 2.750.000 te koop staat. Iets zegt ons dat dit megabedrag nog binnen het budget valt van de Chateau Meiland-sterren.

Wijnen, wijnen, wijnen!

Opvallend daarbij is dat de woonboerderij eerder dienst deed als bed & breakfast. En als kers op de taart zouden de toekomstige eigenaars direct beschikken over een flinke wijnkelder! Helemaal in het straatje van de familie Meiland, dus!

Article continues after the ad

 


Nieuw seizoen Chateau Meiland

Toch moeten we de inwoners van Leiderdorp teleurstellen (of geruststellen, dat kan natuurlijk ook): Martien Meiland heeft bij Shownieuws al laten weten dat zij de woonboerderij niet zullen kopen. De huizenjacht is dus nog lang niet ten einde. Misschien maar beter ook, want het nieuwe seizoen van Chateau Meiland moet natuurlijk ook nog gevuld worden...