Airen Mylene, Shownieuws, Talpa, ontslag

Het zou Shownieuws-presentatrice Airen Mylene niets verbazen als ze van de een op de andere dag aan de kant wordt gezet door haar werkgever Talpa. Daarom denkt ze alvast aan de toekomst.

Article continues after the ad

Zo liet Airen Mylene onlangs weten aan de Telegraaf. "Ik ben alweer druk bezig met plannetjes maken voor na mijn verlof. Ik heb nog geen concrete programma's staan, maar er is ook niet tegen mij gezegd dat ik niet meer hoef terug te komen", legt ze uit. "Ik denk dat ik dat dan nu wel al gehoord zou hebben." Daar weet haar oud-collega Shelly Sterk namelijk wel alles van af.

Online media

Airen lijkt met deze uitspraak behoorlijk overtuigend te zijn van een terugkeer na haar zwangerschapsverlof, maar toch heeft ook zij haar twijfels. "Je weet het natuurlijk nooit. Daarom ben ik ook wel aan het nadenken wat ik nog meer kan doen behalve tv." De presentatrice denkt dan voornamelijk aan nieuwe media, zoals het maken van podcasts. "Of zelfs iets met Insta Stories. Met het grote online aanbod zijn de mogelijkheden zoveel interessanter geworden.”

Gezegend mens

Vooralsnog is Airen niet bang voor een ontslag, maar mocht het wel zo zijn, kan ze zich erbij neerleggen. "Als dit het is qua televisie, dan heb ik in elk geval mijn droom kunnen waarmaken om er te mogen werken en presenteren. Met alles wat ik nu heb, voel ik me dan nog steeds een gezegend mens." Dat is nog eens een mooie uitspraak om mee af te sluiten.