Monique Westenberg, André Hazes

Monique Westenberg is tegenwoordig een Insta-kanon met een leger aan volgers, maar er was een tijd dat ze ook regelmatig op de beeldbuis kwam. Mogelijk gaat dat binnenkort weer gebeuren. Gaan zij en André Hazes samen een programma maken?

Article continues after the ad

Kijkers konden Monique drie seizoenen lang volgen in de SBS6-realityserie Ik Haal Alles Uit Het Leven, maar die show stopte begin 2019. André, die gisteren bij Beau zat en openhartig vertelde over de "verlatingsangst" van zijn zoontje, kwam ook met een andere onthulling: hij sprak John de Mol over een mogelijk nieuw programma mét Monique.

Nieuw format

André's SBS6-shows waren nooit echt grote kijkcijferknallers. Mogelijk krijgt 'ie met zijn 'Moon' erbij een flinke kijkersboost! "Ik heb gisteren met John gezeten. Er zijn wel wat fijne formats. Ik kom uit de horeca en wil heel graag iets voor hen gaan doen. Er is een format geschreven over dat Moon en ik iets samen gaan doen, dus dat is wel heel erg tof."

Samen uit, samen thuis

De twee hebben elkaar weer he-le-maal gevonden nadat André's relatie met Bridget Maasland stukliep. Ook nog intensief samenwerken, moet dus geen probleem zijn. Al dacht de jonge Hazes daar eerst héél anders over! "Een jaar geleden had ik er niet aan moeten denken dat we ook nog op de werkvloer met elkaar zouden zijn, maar nu lijkt me dat juist heel fijn."

Het is nog niet bekend of en wanneer André en Monique's SBS6-show wordt uitgezonden.