Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Dat van uitstel toch een keertje geen afstel komt, bewijst Patty Jenkins, de regisseur van Wonder Woman 1984. Zij laat namelijk weten dat fans niet bang hoeven te zijn dat de DC-film de bioscoop overslaat!

Wonder Woman 1984 drie keer uitgesteld

Wonder Woman 1984 zou oorspronkelijk op 5 juni uitkomen. Vanwege de coronacrisis werd de film echter uitgesteld naar augustus… naar oktober… en inmiddels zelfs naar 25 december! Hoewel de film dus al tot drie keer toe is uitgesteld, hoeven we toch niet bang te zijn dat de film linea recta naar een streamingdienst gaat. Regisseur Patty Jenkins belooft ons namelijk dat Wonder Woman 1984 gewoon op het witte doek te zien zal zijn!

Van bioscoop naar streamingdienst?

Patty maakt (via Comingsoon) korte metten met de hardnekkige geruchten over het lot van Wonder Woman 1984. Ze geeft in een tweet aan nog steeds 100% achter een release in de bioscoop te staan. Met andere woorden: Patty denkt er niet aan om de superheldenfilm meteen uit te brengen op een streamingdienst: "Ik denk niet dat we willen leven in een wereld waarin het de enige optie is om met onze kinderen een film in onze eigen huiskamers te kijken en geen plek te hebben om op date te gaan. Ik hoop echt dat we een van de eersten zijn die dit weer mogelijk maken."

Article continues after the ad

Wonder Woman 1984 draait vanaf 25 december in de bioscoop. Zin in een voorproefje? Check dan vooral deze trailer nog even!