Patty Jenkins, de regisseur van Wonder Woman 1984, verraste fans met de eerste poster voor het vervolg. De kleurrijke retroposter geeft een eerste blik op Wonder Woman’s nieuwe look. Haar harnas lijkt geïnspireerd op haar gouden adelaarspak uit de comics, maar dan zonder de vleugels.

Article continues after the ad

Wonder Woman comics

Sneak peek

Bij de poster staat ook het bericht dat Warner Brothers dit jaar niet aanwezig is op de San Diego Comic-Con. Pas in december begint de Wonder Woman 84-campagne, maar de cast en crew kunnen nu al niet wachten. Wonder Woman herself, Gal Gadot, deelde ook de poster. “Ik kan niet wachten om #WW84 met jullie te delen! Tot die tijd dachten we dat jullie dit wel wilden zien...”  

 

Vrienden en vijanden

De vorige Wonder Woman-film speelde zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Voor dit nieuwe avontuur gaan we een stuk vooruit in de tijd naar het jaar 1984, een tijd waarin de Koude Oorlog nog in volle gang was. Verrassend is dat Chris Pine weer terugkeert voor zijn rol als Steve Trevor. De laatste keer dat we hem zagen zat hij in een ontploffend vliegtuig en rouwde Wonder Woman om zijn dood. Ook is al bekend dat Kristen Wiig als aartsvijand Cheetah verschijnt in het vervolg.  

We zullen nog even moeten wachten op de sequel. De releasedatum is uitgesteld in verband met de Joker-film die in oktober uitkomt. Wonder Woman 1984 is vanaf 5 juni 2020 in de bioscoop.