Patty Brard

Showbizzdiva Patty Brard deelt in een woedende insta-post een aantal flinke sneren uit richting een stel bedrijven in de reisbranche. La Brard komt zelfs met een waarschuwing voor haar volgers!

Article continues after the ad

Patty was naar eigen zeggen genoodzaakt om te vliegen. Ze moest in Nederland zijn en nam daarom een vlucht vanuit Ibiza, waar ze ook parttime woont. Volgens haar bieden sommigen bedrijven echter nog altijd diensten aan die ze helemaal niet waar kunnen maken en dat schiet bij haar in het verkeerde keelgat.

Patty haalt uit

Het is op zich niet verrassend dat Patty 'uithaalt'; dat deed ze eerder ook al met haar supersappige biografie. Nu klinkt het allemaal een stuk serieuzer. "Stel hè…..dat je in deze bizarre tijden toch MOET vliegen", schrijft Patty bij een foto met stylish mondkapje. "Weet dan dat Skyscanner gewoon alles weergeeft wat ze normaal ook weergeven, ongeacht wat er nou wel of niet vliegt! Alleen Transavia staat duidelijk op gecanceld!"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stel hè.....dat je in deze bizarre tijden toch MOET vliegen: weet dan dat @skyscanner gewoon alles weergeeft wat ze normaal ook weergeven, ongeacht wat er nou wel of niet vliegt! Alleen @transavia staat duidelijk op gecancelled! Dat reisorganisaties als @tuinederland en @edreams je gewoon tickets verkopen, auto’s verhuren etc. en vervolgens zeggen dat t ze spijt maar dat t toch niet door gaat, terwijl zelfs de info desk op vliegveld ibiza blijft volhouden dat ze gewoon gaan. Dat @edreams je via een operator in India naar @sixtnl stuurt en vice versa voor eventuele restitutie van je huurauto in Frankfurt omdat je helemaal niet in Frankfurt kan komen. Maar dat t bedrag wel al is afgeschreven! Ik kom inmiddels om in de vouchers, die nog niet gebruikt kunnen worden want nog niet verwerkt zijn! Ik wil iedereen steunen, mijn schouders eronder zetten om de economie weer op gang te krijgen maar wel op een eerlijke manier! Is het nou werkelijk nodig om mensen geld af te pakken in deze tijd omdat ze MOETEN reizen? Gelukkig heb ik een slimme man....die keek gisterenavond op de site van de luchthaven waar ik naar toe moest! Als daar je vlucht op vermeld staat, gaat de vlucht namelijk wel! Kijk dus niet op de site van t vliegveld waarvandaan je vertrekt maar op de site van het vliegveld waar je naar toe wilt! Misschien is t een idee als @skyscanner zijn site in deze dagen functioneel maakt en @tuinederland geen tickets meer verkoopt en mensen laat inchecken voor de kat zijn viool?! En oh ja als je dan eindelijk van Ibiza via Palma naar Düsseldorf kan vliegen vergeet dan geen bewijs mee te nemen dat je opgehaald wordt door iemand in Düsseldorf en gelijk door gaat naar huis! Dank @roylewis2549 dank @eurowings dank @aireuropa #almosthome #happy #halfway #ibiza #palma #düsseldorf #backtolife #backtoreality backtowork #mama @antarctic_architect you rule! ❤️

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op


Waarschuwing

"Dat reisorganisaties als TUI Nederland en eDreams je gewoon tickets verkopen, auto’s verhuren etc. en vervolgens zeggen dat het ze spijt maar dat 't toch niet door gaat, terwijl zelfs de info desk op vliegveld ibiza blijft volhouden dat ze gewoon gaan"... Patty is overduidelijk boos, geeft nog een aantal voorbeelden, maar wil hiermee vooral haar volgers waarschuwen. Voor je het weet ben je je geld kwijt. Overigens ziet niet iedereen deze noodkreet zitten. "Niet zeuren", merkt één van haar volgers op. Maar daar heeft Patty dan weer geen boodschap aan. "Ik zeur niet. Ik waarschuw."

Economie steunen

Patty wil naar eigen zeggen dolgraag de economie een steun in de rug geven. Maar als het zo moet... "Ik wil iedereen steunen, mijn schouders eronder zetten om de economie weer op gang te krijgen maar wel op een eerlijke manier!", schrijft ze. "Is het nou werkelijk nodig om mensen geld af te pakken in deze tijd omdat ze MOETEN reizen?" De gouden tip van Patty: "Kijk dus niet op de site van 't vliegveld waarvandaan je vertrekt, maar op de site van het vliegveld waar je naar toe wilt!"