Connie Witteman

Showbizzdiva én tegenwoordig ook Insta-bekendheid Connie Witteman is "in shock" na uitspraken van haar buurman Albert Verlinde. Die stelde in Shownieuws dat hij haar 'door het trappenhuis had getrokken' als hij thuis was toen Connie een filmpje op haar Insta zette waarin ze haar verbazing uitsprak over Mark Rutte. 

Article continues after the ad

De premier stelde in zijn laatste persconferentie dat reizen naar het Caribisch deel van Nederland zijn toegestaan bij een geel reisadvies. De uitspraken van Rutte zorgden ervoor dat opeens veel mensen een reis naar bijvoorbeeld Curaçao boekten. Connie nam een aantal Insta-stories op waarin ze haar verbazing uitsprak. Ze noemde zijn uitspraken "onverantwoord" en snapt niets van het feit dat we officieel gewoon naar de Caribische eilanden 'mogen' terwijl hier in Nederland geadviseerd wordt zoveel mogelijk thuis te blijven. "Rutte, je zit te kutte", zei ze. Het zorgde voor een nogal verhitte ruzie met Albert. 

Connie vs. Albert

Albert reageerde gisterenavond in Shownieuws namelijk ook weer vol verbazing op Connie's filmpjes. "Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken. Waarom doe je dit nou, dit heeft toch geen zin? Dit is toch niet Rutte die zegt dat het niet kan?" Nou, 't wordt vast gezellig op de eerstvolgende buurtbarbecue! Connie wist niet wat ze hoorde. "IK BEN IN SHOCK...", tikte ze woest op haar Insta. "Omdat Albert Verlinde gisteravond bij het late Shownieuws bekendmaakte, dat ’als hij mij tegenkomt' (hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN...’. Omdat hij het er niet mee eens is wat ik vandaag op mijn insta heb gezegd... omdat ik niets meer van de regels snap."

'Aangifte'

Connie - niet vies van een scheldwoordje hier en daar - is echt ziedend en spreekt zelfs van 'aangifte' tegen Albert! "Sowieso houd ik er al niet van als mannen... vrouwen bedreigen...en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld... dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen!" De diva blijft bij haar standpunt, ondanks Albert felle woorden. "En... als al die duizenden mensen dan weer terug komen, worden zij dan eerst getest voordat ze ons land weer binnenkomen en/of gaan ze dan in quarantaine?? En anders... beginnen we dan in januari weer aan een 3e (lockdown, red.)?? Sorry, maar ondanks dat Albert Verlinde mij en plein publique gisteravond in het late shownieuws liet weten ’mij door het trappenhuis te willen trekken’ begrijp ik het nog steeds niet!!" Nou, we kunnen rustig stellen dat dit nog wel een staartje krijgt... 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

IK BEN IN SHOCK...omdat Albert Verlinde gisteravond in het late shownieuws mij bewust schoffeerde...en bekent maakte, dat”als hij mij tegenkomt”(hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN...omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren op mijn insta heb gezegd... omdat “ik” niets meer van de regels snap! Sowieso houd ik er al niet van als mannen... vrouwen bedreigen...en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld... dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen! En ja...Sorry...Ik heb gezegd... Mark Ruttuh je zit te Kuttuh...omdat Mark Rutte zegt...Reizen mag naar het Caribisch gebied o.a naar Curaçao en Bonaire... maar Hugo de Jonge die vlak naast Mark Rutte staat , zegt... laten we met z’n allen thuis blijven...want de ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen kunnen het bijna niet meer aan!! Wij mogen in ons land niet met meer dan 2 personen op straat en ook maar 2 personen op visite... en de regels worden in ons land aankomende week nog wat strakker aangescherpt!! Onze feest maanden zullen er bij ons dan toch hèèl anders uit gaan zien!! Waarom voor de 1 wel en de ander dan weer niet? Maar we mogen van Mark Rutte wèl 3x per dag met 400 personen opgepropt in een vliegtuig op en neer daar vakantie gaan vieren?? Dus zal daar ook alles wèl open zijn...want Albert liet ook weten dat ze zich daar zò goed aan de regels houden... dus wij hier dan niet?? Want bij ons zijn alle Horeca enz enz dicht...ivb met besmettingen toch?? En... als al die duizenden mensen dan weer terug komen, worden zij dan eerst getest voordat ze ons land weer binnenkomen en/ of gaan ze dan in quarantaine?? En anders... beginnen we dan in January weer opnieuw aan een 3e Corona golf?Sorry, maar ondanks dat Albert Verlinde mij “en plein publique” en bewust gisteravond in het late shownieuws liet weten... “mij door het trappenhuis te wil trekken”...begrijp ik het nog steeds niet!! Albert zegt ook... Daar gaat Rutte niet over👀maar...aldus Albert... “Rutte vertelt het”...Ow...maar Mark Rutte liet toch ook per direct onze Koning Willem Alexander en zijn gevolg terug vliegen? SLUIT DE GRENZEN VOOR IEDEREEN!!

Een bericht gedeeld door ₵Ø₦₦łɆ₴₱Ø₩ɆⱤ (@conniespower) op