Peter R. de Vries ANP

Komende woensdag kan het publiek afscheid nemen van Peter R. de Vries. Dat werd vandaag bekendgemaakt door RTL Boulevard.

Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid krijgt een laatste groet te brengen”, meldt RTL Boulevard. Het publieke afscheid zal op woensdag 21 juli van 11.00 tot 20.00 uur plaatsvinden in Koninklijk Theater Carré. De familie van Peter R. de Vries spreekt hun dankbaarheid uit dat het Amsterdamse theater zijn deuren opent voor deze bijzondere plechtigheid.
 


Donatie

De familie roept mensen op om geen bloemen mee te nemen, maar een donatie te geven aan De Gouden Tip. Peter R. De Vries was voorzitter van deze stichting, die zich inzet om de zaak rond de vermiste Tanja Groen op te lossen. Verder wordt belangstellenden geadviseerd om rekening te houden met lange wachttijden. Ook gelden er enkele voorzorgsmaatregelen, die je terug kunt lezen op de site van RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Besloten kring

Op donderdag 22 juli wordt er in besloten kring afscheid genomen van De Vries. Deze plechtigheid is alleen bedoeld voor familie, vrienden en andere genodigden die een persoonlijke band hadden met de geliefde misdaadjournalist. Gisteren plaatsten de nabestaanden al een aangrijpende rouwadvertentie waarin afscheid werd genomen van De Vries.