John Boyega in Star Wars The Rise of Skywalker

Vorige week ging Star Wars: The Rise of Skywalker in première. Maar in een bioscoop in Vancouver bleef de oorlog niet beperkt tot het scherm!

Onverwoestbaar

Het zal je gebeuren: je kijkt al een jaar uit naar Star Wars: The Rise of Skywalker en dan is het eindelijk zover! De openingstitels rollen over het scherm en de onverwoestbare soundtrack van John Williams schalt uit de speakers. Je bent weer helemaal, voorlopig voor het laatst, in a galaxy far, far away… Totdat een paar stoelen verderop iemand toch weer even zijn telefoon moet checken. Het overkwam deze Star Wars-fan in Vancouver. En hij besloot deze keer niet om zijn mond te houden!
 


Overspannen

Helaas had zijn optreden niet helemaal het gewenste effect. De woedende Star Wars-fan bleek al snel voor meer afleiding te zorgen dan het lichtgevende schermpje. “Ik heb hier een jaar op gewacht, zodat een of andere klootzak zijn telefoon kan checken?”, riep hij naar zijn medefans. Tot overmaat van ramp werd niet de telefoonverslaafde, maar de overspannen Star Wars-fan onder begeleiding van de bioscoopmedewerkers de zaal uitgebonjourd. Al met al was de confrontatie zo heftig, dat de film opnieuw moest worden ingestart. Of deze stiekeme held The Rise of Skywalker inmiddels alsnog heeft kunnen zien, is onbekend.

Article continues after the ad