Erica en Martien Meiland

Martien en Erica Meiland zitten even niet in 'wat goééééd'-sferen. De SBS6-realitysterren kregen een nare ontwikkeling onder hun neus gedrukt door nieuwssite bekendeburen. Die ontdekte dat een of andere webshop producten verkoopt met gejatte Meiland-catchphrases. Wat een gezeik!

Article continues after the ad

Erica was eerder al woest door gedoe met een hacker, gisteren hadden de Meilandjes ruzie met elkáár en nu komt er wéér iets bij om de feestvreugde te verzieken: een webshop die zonder toestemming van Martien en Erica tassen verkoopt met hun kenmerkende uitspraken erop. Zo kán het erop lijken dat de fam hier zelf aan meewerkt, wat niet klopt.

Meilandjes naar de rechter

Bekendeburen confronteerde Erica en Martien met hun vondst en ze reageerden not amused. "Hier is ons niets van bekend. Wij gaan stappen ondernemen." Mochten ze er niet uitkomen, is een gang naar de rechter natuurlijk niet ondenkbaar.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een commerciële partij aan de haal gaat met Meiland-quotes zonder dat de fam er vanaf weet. Zo verkocht RUMAG ook een tijdje Meiland-spullen, maar daar stopte het bedrijf weer mee nadat Arjen Lubach ze helemaal met de grond gelijk maakte in Zondag met Lubach

Shownieuws gaf gisterenavond nog even een recap van deze nieuwe mogelijke rechtszaak:


Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.