Als je fan bent van romantische films, zet je dan alvast schrap. Vanaf 19 december zijn we weer een streamingsdienst rijker: WithLove! Dit wordt de allereerste romantische streamingsdienst van Nederland.

Article continues after the ad

Het doel van WithLove is dat je niet langer hoeft te zoeken naar de perfecte romcom voor je date night, want ze bieden onbeperkt romcoms, comedy’s en drama’s aan! Daar kom je de koude winterdagen wel mee door. Ze bieden films aan zoals Autumn in New York, Hartenstraat en The Heart of Christmas.

Abonnement

De eerste 14 dagen zijn gratis, daarna betaal je 5,95 per maand voor de dienst. Als je december al duur genoeg vindt door alle kerstcadeaus die je nog moet kopen, is er nog goed nieuws: als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, maak je kans op een van de 25 gratis jaarabonnementen. Mocht je nog inspiratie zoeken voor je kerstcadeau's, trouwens: hier zijn wat suggesties voor Harry Potter-, horror- en Netflix-fans

NET5

WithLove is niet de enige die in december begint met het uitzenden van romcoms: tv-zender NET5 komt voor het vierde jaar op een rij met de themamaand Lovely December. Hier zenden ze gedurende de maand je favoriete romcoms en kerstfilms uit. Al je favoriete films komen dan voorbij: Love Actually, Notting Hill, The Holiday, The Santa Clause en New Year’s Eve. Dat wordt ook zeker genieten!

Heb je zin in nog meer kerstfilms? Bekijk dan dit lijstje met de 10 allerbeste kerstiflms ooit gemaakt.