Als je fan bent van romantische films, zet je dan alvast schrap. Vanaf 19 december zijn we weer een streamingsdienst rijker: WithLove! Dit wordt de allereerste romantische streamingsdienst van Nederland.

Het doel van WithLove is dat je niet langer hoeft te zoeken naar de perfecte romcom voor je date night, want ze bieden onbeperkt romcoms, comedy’s en drama’s aan! Daar kom je de koude winterdagen wel mee door. Ze bieden films aan zoals Autumn in New York, Hartenstraat en The Heart of Christmas.

Abonnement

De eerste 14 dagen zijn gratis, daarna betaal je 5,95 per maand voor de dienst. Als je december al duur genoeg vindt door alle kerstcadeaus die je nog moet kopen, is er nog goed nieuws: als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, maak je kans op een van de 25 gratis jaarabonnementen. Mocht je nog inspiratie zoeken voor je kerstcadeau's, trouwens: hier zijn wat suggesties voor Harry Potter-, horror- en Netflix-fans

NET5

WithLove is niet de enige die in december begint met het uitzenden van romcoms: tv-zender NET5 komt voor het vierde jaar op een rij met de themamaand Lovely December. Hier zenden ze gedurende de maand je favoriete romcoms en kerstfilms uit. Al je favoriete films komen dan voorbij: Love Actually, Notting Hill, The Holiday, The Santa Clause en New Year’s Eve. Dat wordt ook zeker genieten!

Heb je zin in nog meer kerstfilms? Bekijk dan dit lijstje met de 10 allerbeste kerstiflms ooit gemaakt.  

Sinds die epische eerste Spider-Man: Far From Home trailer dinsdag dropte, vragen Marvel-fans zich eigenlijk maar één ding af: is dit een vervolg óf een prequel op Avengers: Endgame?

Screenrant ging op onderzoek uit en concludeerde dat het wel die eerste optie moet zijn. Maar eerst: hoezo is hier verwarring over? Iedereen weet toch wel dat alle helden die in Infinity War doodgingen, in Avengers: Endgame weer op een of andere manier terugkomen?
 


Nou, die verwarring kwam doordat de trailer ons keihard zat te teasen. De makers lieten bovenstaand shot zien van Peter Parkers paspoort. Aan zijn foto te zien, gaat het om een nieuw exemplaar. De datums op het paspoort laten echter alleen dagen zien, géén jaartallen – die zijn er vakkundig uit geshopt. Dus... misschien ging Peter wel tussen Homecoming en Infinity War op schoolreisje door Europa?
 

Toch een vervolg?

Het moet haast wel dat vele, zo niet álle, ‘gesnapte’ dode helden in Avengers: Endgame terug tot leven komen. Of misschien wist de film – door middel van timetravel – de gebeurtenissen uit Infinity War en gingen de helden in eerste instantie niet dood?
 

 

In ieder geval komt Spidey wel écht terug. MCU-opperbaas Kevin Feige zei in 2017 namelijk dat Spider-Man: Far From Home zich direct na – toen nog getiteld – Avengers 4 zou afspelen. Mede doordat Peter Parker de komende jaren steeds meer de hoofdpersoon van het Marvel-universum wordt. Eindelijk duidelijkheid! Al zijn we nu toch wel érg benieuwd naar het supergeheime verhaal van Avengers: Endgame

Spider-Man: Far From Home draait vanaf`4 juli in de bios. Hiervoor komen eerst nog Avengers: Endgame (24 april) en Captain Marvel (6 maart) uit.
 

Nederland krijgt geen genoeg van Bohemian Rhapsody: de Queen-biopic draait nog altijd in verschillende bioscoopzalen. Gitarist Brain May zet de hype nog even flink aan en zegt dat er misschien wel een vervolg komt. Wow!

“Who knows, there might be a sequel” zijn de letterlijke woorden van May, zo meldt Cinemablend. Hij reageert in een interview op het gerucht dat er ooit een Bohemian Rhapsody-script bestond waarin Freddie ergens in het midden dood zou gaan.
 


Complete bullshit

Onzin. Of zoals May zelf zegt: “Complete bullshit”. “This is all about Freddie, and I think Live Aid is a good point to leave it”, zegt de gitarist over het magistrale einde van de film. Sinds de release leeft May waarschijnlijk op een roze wolk: hij gaat weer toeren met Queen en zanger Adam Lambert, die stiekem een rolletje speelde in Bohemian Rhapsody, gaat weer mee.
 

Vervolg?

Ook al neemt deze biopic het niet altijd even nauw met de échte Queen-geschiedenis, er blijven genoeg feiten overeind. Een mogelijk vervolg heeft overigens genoeg om uit te putten: na Live Aid knalde Queen nog wel even door, voordat Freddie uiteindelijk overleed aan de gevolgen van aids. Nog genoeg (verdrietig) materiaal dat we moeten zien dus laat die sequel maar komen!