Goed nieuws voor fans van Game of Thrones: beelden van de populaire serie zijn in mei 2018 eenmalig te zien in de Ziggo Dome terwijl de muziek live wordt gespeeld door een groot orkest en een koor. Dat heeft concertorganisator Mojo aangekondigd.

Article continues after the ad

Droom die uitkomt

"Dat we de Game of Thrones Live Concert Experience eerder dit jaar naar een livepubliek konden brengen, was een droom die uitkwam. De grootte en het spektakel van de productie bracht de wereld van Westeros op een meeslepende manier tot leven. Ik ben blij dat we die ervaring mogen delen met fans", zegt componist Ramin Djawadi, die de muziek rond de HBO-serie maakte. 

Tickets vrijdag te koop!

De Game of Thrones Live Concert Experience trok afgelopen jaar met succes door Amerika en maakt in mei volgend jaar de overstap naar Europa. Ook volgt een tweede tournee in Amerika. Het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam vindt plaats op 21 mei 2018. Tickets zijn vanaf vrijdag 10.00 uur in de ochtend verkrijgbaar. En ongetwijfeld gaan deze als zoete broodjes over de toonbank. Wees er dus snel bij!