Fotograaf
Videoland, RTL
Prince Charming, Marvin, Videoland

De Videoland-realityserie Prince Charming komt vandaag tot een einde. In de finale wordt onthuld wie de winnaar is van het eerste seizoen. Let op! Dit artikel staat vol spoilers.

De Limburgse prins Marvin maakt zijn keuze tijdens de laatste 'stropdassenceremonie', die in de finale een 'strikjesceremonie' wordt. “Zoals jullie zien draag ik vanavond geen das, maar een strik. Dat is omdat er straks wat te vieren valt.”

Ferdi, Rick en Marnix

Een van de drie jongens valt halverwege de finale af. Dat is helaas Rick. Marnix en Ferdi blijven dan nog over. Gaat Marvin naar zijn moeder luisteren? Nou, nee dus!

Article continues after the ad

“Ferdi, wij bespraken vandaag op de date dat een jongen vandaag teleurgesteld zou worden. Jij gaf aan dat je het moeilijk zou vinden, als jij die persoon zou zijn”, zegt Marvin. “Toch heb ik na lang nadenken besloten om vanavond van jou afscheid te nemen.”

De winnaar

Marnix is dus de winnaar van het datingprogramma! De nummer twee reageert verbaasd op Marvins beslissing: “Ik voel me verneukt, eerlijk gezegd. Ik snap heel goed dat het leuk was, dat het fijn was en dat het oprecht was. Maar wat hij vandaag allemaal heeft gezegd en dat het hierop neerkomt, dat kan ik niet met elkaar rijmen. Dus ik voel me verneukt, ja.” Misschien dat hij alsnog de liefde vindt in Gaby Blaasers Aftertalk?

Reünie-aflevering

In de volgende aflevering, de reünie-aflevering, zien we of Marnix en Marvin nog steeds bij elkaar zijn.

De laatste aflevering van Prince Charming zie je nu op Videoland. De reünie komt volgende week online!