k2 zoekt k3 finalisten

De finale van K2 Zoekt K3 was zojuist te zien. We weten eindelijk wie zich als gloednieuw K3-lid mag aansluiten bij Hanne en Marthe... Ondanks de spannende strijd hadden de kijkers vooral oog voor Marthe haar opvallende verschijning!

De winnaar van K2 Zoekt K3

Begin dit jaar maakte Klaasje bekend dat ze na ruim vijf jaar vertrekt bij K3. Tienduizenden mensen gaven zich op voor de tv-zoektocht naar haar vervanger: K2 Zoekt K3. En inmiddels is het alweer tijd voor de finale van die talentenjacht. Diede, Julia, Amy of Celester? Wie o wie is het nieuwe K3-lid geworden? We vertellen het je graag.

Julia is de winnaar van K2 Zoekt K3!

Article continues after the ad

julia k2 zoekt k3

'Ik kan dit echt niet hele avond aanzien'

K2 Zoekt K3 deed het wat betreft kijkcijfers niet al te bestDe kijkers waren kritisch over de jury en smeekten zelfs om verandering. De hoeveelheid Twitter-reacties doen echter heel anders vermoeden! Het programma is week na week trending op het socialmediaplatform. Ook vanavond hadden de kijkers heel wat te zeggen. Uiteraard over de vier finalisten, maar vooral over Marthe haar opvallende verschijning! Zij kon vanwege een coronabesmetting namelijk niet in de studio aanwezig zijn. In plaats daarvan was ze te zien op een scherm en dat zorgde voor grote hilariteit:

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.