Frank Lammers in zijn onderbroek in Groeten van Gerri

Geef maar toe, na een paar weken thuiswerken is ook bij jou de gedachte door je hoofd geschoten: vandaag werk ik in mijn onderbroek. Wij staat er helemaal achter dat jullie je lekker laten gaan, daarom geven we huurcodes weg voor de nieuwe Pathé Thuis-film Groeten van Gerri. En volledig in het thema van de film krijg je er een paar mooie witte HEMA-onderbroeken bij om de film in quarantaine-stijl te kijken! 

Onderbroek

Frank Lammers maakte de film samen met Michiel Stroink. Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het corona-virus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (Lammers) viraal in zijn onderbroek. Tijdens een van zijn virtuele lessen beseft hij net te laat dat hij vergeten is een broek aan te trekken. Het duurt uiteraard niet lang voor een filmpje van zijn blunder overal op het internet staat. Gerri schaamt zich te pletter, maar is tegelijk opeens gigantisch populair. Wat dan? 

Winnen! 

We geven 10x een huurcode + onderbroeken weg. Het enige wat je hoeft te doen is in de Facebook-post hieronder laten weten waarom jij kans wil maken. De film huren doe je via Pathé Thuis

Article continues after the ad

Groeten van Gerri is vanaf 25 juni exclusief te zien bij Pathé Thuis