Heb jij altijd al willen meedoen aan Wie is de Mol? of je kennis willen testen in De Slimste Mens? Met deze bordspellen is het net of je in je favoriete programma of serie zit! Wij geven een pakket weg met daarin 5 bordspellen! Bekijk de prijzen hieronder en ontdek hoe je meedoet.

Temptation Island - Het Spel der Verleiding

Jij en je vrienden mogen als verleiders helemaal los gaan op een prachtig eiland. Jij hebt een duidelijk doel, maar ben je wel de juiste persoon om de ander te verleiden? Als het je lukt je medespelers te overtreffen, haal jij het mooiste resultaat tijdens het kampvuur.

Spelers: 3 – 6 / Leeftijd: 16+ / Speelduur: 30 min. Lees hier alles over het spel op Bol.com

Article continues after the ad


Wie is de Mol? - De Code-Opdracht

Samen met je medekandidaten worden jullie op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Iedereen heeft verschillende codes en sleutels en alleen door samen te werken los je het mysterie op. Maar natuurlijk is daar de Mol, iemand saboteert de boel! Lukt het jou om erachter te komen wie de Mol is? Dit spel is een geavanceerde variant met Augmented Reality!

Spelers: 2 – 6 / Leeftijd: 12+ / Speelduur: 45 min. Lees hier alles over het spel op Bol.com


Het Jachtseizoen - De Jacht is Geopend

Als team moet je zien te achterhalen wat de locatie is van de voortvluchtige. Beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als jager de straten opgaat. Elke tien minuten krijgt jouw team de locatie van een van de voortvluchtige door, maar na 4 uur ontkomt hij en heb je verloren!

Spelers: 2-4 / Leeftijd: 10+ / Speelduur: 30 min. Lees hier alles over het spel op Bol.com


De Slimste Mens ter Wereld

Alle speelrondes van het tv-programma kun je nu in het echt spelen! Verzamel zoveel mogelijk seconden met de 3-6-9 ronde, geef snel 4 antwoorden in open deur en los binnen de tijd de puzzel op. Als het je lukt om de seconden van de tegenstander naar 0 te brengen word je gekroond tot De Slimste Mens!

Spelers: 2-4 / Leeftijd: 12+ / Speelduur: 45 min. Lees hier alles over het spel op Bol.com


Peaky Blinders - Under New Management

Met dit Peaky Blinders-bordspel reis je terug in de tijd naar de jaren '20. Je speelt je eigen rol in een spannende gangsteroorlog en verslaat je tegenstanders door je persoonlijke statistieken als charisma, kracht en intelligentie te verhogen. Dit lukt je alleen als je een netwerk van vrienden en vijanden opbouwt, investeer in rum, wapens of paardenraces en ga de strijd aan met je rivalen.

Spelers: 2 – 4 / Leeftijd: 12+ / Speelduur: 90 min. Lees hier alles over het spel op Bol.comHoe maak je kans?

Klip hieronder op 'DOE MEE' en vul je gegevens in om kans te maken! De actie loop t/m dinsdag 31 maart 16:00 uur.