Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een Avengers-film met Robert Downey Jr. als tourguide? Dat kan!

Chillen met Robert Downey Jr?

Samen met Omaze verloot Robert Downey Jr. een toffe ‘all access’ backstage-ervaring. De opnames van de nieuwe Avenger-film Avengers: Infinity War zijn in volle gang en jij krijgt nu de kans om daar bij te zijn. Niet alleen mag je een dag lang relaxen met RDJ, je krijgt ook nog eens een unieke kijk op het reilen en zeilen van een grote filmset. Klinkt vet? Inschrijven kan hier. Check ook de video hierboven.

Omaze

Omaze werkt al jaren samen met liefdadigheidsinstellingen over de hele wereld om geld in te zamelen voor goede doelen. Het idee is simpel: je biedt op een aantal merchandise-artikelen en hoe meer je biedt, hoe groter de kans is dat jij een vette prijs wint! Het geld dat wordt verdiend gaat uiteraard naar een goed doel. Vorige maand had Omaze een soortgelijke prijs met Star Wars. Meedoen kan trouwens nog steeds, dus Star Wars-fans, grijp die kans!

Infinity War

Avengers: Infinity War staat gepland voor 25 april 2018. Je zal dus nog een jaartje geduld moeten hebben. Ga er maar vanuit dat het een knaller wordt! Alle, maar dan ook alle superhelden uit het Marvel-universum komen voorbij. Naast Robert Downey Jr. maken ook Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo en nog veel, véél meer acteurs hun opwachting. Samen nemen ze het op tegen bad guy Thanos, gespeeld door Josh Brolin.

Binnenkort komt ook de Marvel-film Spider-Man: Homecoming uit. Deze is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

Na alle tam-tam over de nieuwe schurken die in de tweede helft van The Walking Dead seizoen 9 hun opwachting maken waren we al behoorlijk nieuwsgierig, maar een eerste glimp van deze Whisperers liet vorige maand al zien dat het hier inderdaad om hele smerige engerds gaat. Toen zagen we alleen beelden van Whisperers-leider Alpha, gespeeld door Samantha Morton. Nu heeft Fox nieuwe beelden vrijgegeven waar ook de rest van deze sicko's op te zien zijn, waaronder ook Alpha’s rechterhand Beta. Die wordt gespeeld door Ryan Hurst, die we nog kennen als Harry ‘Opie’ Winston uit Sons of Anarchy.

 

Zombiefluisteraars

Als je nu nog zegt “Huh? Whisperers? Wie of wat zijn dat?” dan heb je én niet goed opgelet de afgelopen maanden, én niet op de bovenstaande linkjes in de eerste alinea geklikt waar het allemaal uitgelegd wordt. Nog even kort dus: deze zombiefluisteraars sturen kuddes zombies aan door zich in zombiehuid te vermommen en zich zo onopvallende tussen de ondoden te begeven. Deze zieke geesten deinzen nergens voor terug en naar verluidt gaan zij het de nog levende personages erg lastig maken.

 

De trailer laat ons meekijken door de ogen van een Whisperer, die door zijn kijkgaten onder meer Daryl (Norman Reedus) in het vizier krijgt. Daarna voegt deze fluisteraar zich bij zijn ploeggenoten die er stuk voor stuk hartstikke goor uitzien.

 

Ook op social media heeft Fox deze week al wat korte teasers geplaatst met nieuwe Whisperer-beelden.

 

Fans moeten nog een maandje geduld hebben voor ze de gruweldaden van deze nieuwe engerds kunnen zien, want seizoen 9B van The Walking Dead gaat pas dinsdag 12 februari van start bij Fox.

Nee het is dus echt niet Art Rooijakkers geworden. De voormalige Wie is de Mol-presentator had er geen zin in, maar nu heeft RTL dan toch een opvolger gevonden voor Dennis Weening. Kaj Gorgels gaat in 2019 de zo onhandig weggebonjourde Weening opvolgen als presentator van Expeditie Robinson. De vlotte YouTuber die sinds een paar jaar ook op TV presenteert is geen onbekende van het programma, aangezien hij in 2017 al als kandidaat meedeed. Daarnaast presenteerde hij dit seizoenen ook al meerdere keren Eilandpraat.

Gorgels was voor het eerst als presentator te zien in het programma SOS: Mijn vakantie is een hel, wat hij in 2017 samen met John Williams deed. En hier word het misschien een beetje pijnlijk, want Albert Verlinde beweerde eerder deze week nog dat RTL twijfelde tussen uitgerekend Gorgels en Williams om naast presentatrice Nicolette Kluijver het nieuwe gezicht te worden van de razend populaire survivalshow.

 

“Een enorme eer, onwerkelijk”

“Deelnemen aan het programma waar ik sinds kind al fan van ben, was al onwerkelijk en ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren”, aldus de 28-jarige presentator in een reactie op zijn Instagram. “Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen”.

Voor het zover is tourt Kaj de komende maanden eerst door Nederland met zijn eerste theatershow Effe Relativeren. Weten of hij bij jou in de buurt optreedt? De speeldata zie je hier.