Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een Avengers-film met Robert Downey Jr. als tourguide? Dat kan!

Article continues after the ad

Chillen met Robert Downey Jr?

Samen met Omaze verloot Robert Downey Jr. een toffe ‘all access’ backstage-ervaring. De opnames van de nieuwe Avenger-film Avengers: Infinity War zijn in volle gang en jij krijgt nu de kans om daar bij te zijn. Niet alleen mag je een dag lang relaxen met RDJ, je krijgt ook nog eens een unieke kijk op het reilen en zeilen van een grote filmset. Klinkt vet? Inschrijven kan hier. Check ook de video hierboven.

Omaze

Omaze werkt al jaren samen met liefdadigheidsinstellingen over de hele wereld om geld in te zamelen voor goede doelen. Het idee is simpel: je biedt op een aantal merchandise-artikelen en hoe meer je biedt, hoe groter de kans is dat jij een vette prijs wint! Het geld dat wordt verdiend gaat uiteraard naar een goed doel. Vorige maand had Omaze een soortgelijke prijs met Star Wars. Meedoen kan trouwens nog steeds, dus Star Wars-fans, grijp die kans!

Infinity War

Avengers: Infinity War staat gepland voor 25 april 2018. Je zal dus nog een jaartje geduld moeten hebben. Ga er maar vanuit dat het een knaller wordt! Alle, maar dan ook alle superhelden uit het Marvel-universum komen voorbij. Naast Robert Downey Jr. maken ook Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo en nog veel, véél meer acteurs hun opwachting. Samen nemen ze het op tegen bad guy Thanos, gespeeld door Josh Brolin.

Binnenkort komt ook de Marvel-film Spider-Man: Homecoming uit. Deze is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.