Heb jij de bioscoop ook zo gemist? Dat ga je helemaal inhalen de komende tijd. In stijl, als het aan ons ligt. In samenwerking met Pathé mag Veronica Superguide één lucky winnaar trakteren op een Pathé Privé-bioscoopzaal bij jou in de buurt voor de nieuwe kaskraker The Suicide Squad.

Of nou ja, één winnaar… de gelukkige mag op een datum naar keuze tot maximaal dertig (!) mensen meenemen voor het meest bijzondere filmavondje uit ooit met je vriendengroep, voetbalelftal, familie, noem maar op. Dat wil je niet missen. Bak popcorn erbij, onderuitzakken en kijken maar.

Met The Suicide Squad zit je zeker weten goed. In het kort: in de gevangenis Belle Reve zitten de ergste schurken van de wereld vast. Ze doen er alles aan om hun vrijheid te winnen, ook als dat betekent dat ze zich moeten aansluiten bij het ultrageheime Task Force X. Hun missie leidt ze diep de jungle in. Waar nóg meer gevaar op de loer ligt dan ze vooraf dachten.

Meedoen

Dat wil je zien dus, en dan natuurlijk het liefst met alleen je eigen posse in zo’n vette Pathé Privé-zaal. Meedoen? Ga dan naar onze Instagram-pagina en laat een comment achter onder deze post:

We maken de winnaar volgende week bekend! 

Article continues after the ad