the witcher netflix

Vanaf 20 december is The Witcher eindelijk te zien op Netflix. Kan jij niet wachten om je in deze fantasywereld te storten en wil je de twee vrouwelijke hoofdrolspelers van de serie ontmoeten? Op 19 december is er een exclusief screening event in Amsterdam, en jij kan erbij zijn! 

Als je het nieuws rondom the Witcher een beetje gevolgd hebt dan weet je dat de eerste reacties op de serie erg goed zijn. Critici zeggen dat Henry Cavill zijn rol als monsterjager goed vertolkt en de zwaardgevechten in de serie schijnen fantastisch te zijn. Dat betekent een hoop goeds, helemaal als je na de afloop van Game of Thrones in een zwart gat bent gevallen.

Vorige maand hebben we alles dat er al bekend was over The Witcher voor je op een rijtje gezet.

The Witcher screening experience 

Om de start van The Witcher te vieren organiseert Netflix op 19 december een uniek screening event in Amsterdam. Naast het feit dat je er de eerste aflevering van The Witcher kan kijken zijn ook de twee vrouwelijk hoofdrolspelers op het evenement aanwezig: Anya Chalotra en Freya Allan. Het belooft een zeer bijzonder evenement te worden waar we verder erg weinig over kunnen onthullen... 

Article continues after the ad

Tickets winnen! 

Wil jij op 19 december naar de The Witcher screening experience om daar als eerste in Nederland de eerste aflevering van The Witcher te kijken? Wil jij je samen met andere fans laten verrassen tijdens dit unieke evenement? Laat dan in een reactie op de onderstaande Facebook-post weten waarom jij hierheen wil, en met wie. We geven 5x2 tickets weg! 

Locatie: Beurs van Berlage, Damrak 243 in Amsterdam 
Aanvang: 18:30 uur
Start evenement: 20:00 uur