Wim Kieft, Veronica Inside

Het is goed te merken dat de mannen van Veronica Inside drastisch op zoek zijn naar topics om over te praten nu er geen sport op televisie is. Vrijdagavond moest SBS-gezicht Martien Meiland het namelijk ontgelden.

Article continues after the ad

Wim Kieft blijkt helemaal niets met Martien Meiland en zijn 'chateau' te hebben, zo maakte hij gisteren in het programma wel duidelijk. Als het aan hem lag, zou de realityshow eerder vandaag dan morgen van de buis verdwijnen. "Ik kan daar dus echt niet naar kijken." 

Voetstuk

Volgens Wim Kieft wordt Martien niet alleen op een voetstuk geplaatst, maar hij lijkt er ook nog zelf in te gaan geloven. "Ik vind het zo vreselijk hoe iemand dan op een voetstuk gezet wordt en iemand gaat daar dan ook helemaal in mee. Ik vind dat echt verschrikkelijk!" Johan Derksen kon het daarna ook niet laten om er nog een schepje bovenop te doen: "Commerciële tv scoort, dus hupsakee, we blijven met die man zitten." Bekijk hier het volledige fragment.

Woede

Het is niet de eerste keer dat de mannen van VI zich in deze coronatijd - die toch zou moeten draaien om saamhorigheid - de woede van een BN'er op de hals halen. Eerder werd Rob Verlinden nog diep gekwetst omdat ze zijn ziekte nog blijven stigmatiseren en ook Ali B sloeg terug na een relletje. Hij noemde de mening van de mannen 'zielig' en 'voorspelbaar'. En gelijk heeft ie!