Roadtrippen met Willie Wartaal, wie wil dat nu niet? Onder anderen Nielson, Van Velzen en de 3JS doen het in het nieuwe programma Willie’s Wheels.

Article continues after the ad

Olivier Locadia

Je had het misschien al door: het zijn allemaal muzikanten. Het idee van Willie’s Wheels is namelijk dat Nederlandse bands, zangers en rappers samen met Olivier Locadia, zoals de rapper echt heet, door het land cruisen. En niet zomaar in een auto, nee, in een dikke bak. 

Verrassing

Willie en zijn gast(en) stoppen onderweg om een fan te overvallen. Buurthuizen, woonkamers, overal lopen de muzikanten binnen om een verrassingsoptreden te geven. Dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige emoties.  

Willie's Wheels

Ronnie Flex en Mr. Polska, overigens net als Willie zelf oud-deelnemers van Expeditie Robinson, zijn in de eerste aflevering van Willie’s Wheels te zien. De twee rappers bewonderen ‘hun’ auto alsof ze meedoen aan het MTV-programma Pimp My Ride, alvorens ze op pad gaan met Willie. Je ziet de eerste aflevering van Willie’s Wheels op donderdag 1 december om 20.30 op kanaal 18 en on demand.