Willie Wartaal, SpangaS

De bekende tienerserie SpangaS gaat alweer beginnen aan het 14e seizoen! KRO-NCRV verklapt dat we dit jaar wat bekende gezichten voorbij gaan zien komen, waaronder Willie Wartaal. De rapper wordt de schoolpsycholoog! 

SpangaS: De Campus

De locatie van het komende seizoen wordt ook anders. Normaal gesproken speelt SpangaS zich af op het Spangalis college, maar de cast zal nu vanuit De Campus hun verhaal vertellen. Deze school is namelijk gefuseerd met het Spangalis college. De scholieren slapen daar ook, waardoor we buiten schooltijd hun verhalen en issues kunnen volgen.

Willie de psycholoog

Willie Wartaal zal de bijrol van schoolpsycholoog op zich nemen. De kinderen kunnen bij hem terecht als ze ergens mee zitten en gewoon even erover willen praten. Je kan je dus voorstellen dat er bij hem een hoop geheimen terechtkomen! Op die school zouden we ook wel willen zitten! Willie kan zich in het rijtje van acteurs met een muziekcarrière aansluiten!

Article continues after the ad

En er doen nog meer bekende namen hun opwacht. Bij een nieuwe school horen ook nieuwe leerkrachten: Hanna van Vliet, Murth Mossel en Roos van Erkel gaan deze leerkrachten spelen. Ook komt er een nieuwe schooldirecteur die Cynthia Abma vertolkt. En we zien een oude bekende terugkomen! Meneer Damstra (Steef Hupkes) heeft ook een baantje gekregen op De Campus. De hoofdrolspelers worden in augustus bekendgemaakt.

SpangaS: De Campus is vanaf 31 augustus dagelijks om 18.25 uur te zien op NPO Zapp.