Will Smith

Er zijn enorm veel celebrities en BN’ers die hun fans verblijden met een nieuwjaarsgroet, maar weinigen doen dit zo grappig als Will Smith! De acteur wenst iedereen een “normaal 2021” toe, met beelden uit I am Legend.

In I Am Legend speelt Will Smith natuurlijk een wetenschapper die tijdenlang in zijn eentje door New York dwaalt. Veel mensen zijn veranderd in een soort vampiers en Smith probeert een geneesmiddel te creëren.

De film was een groot succes en doet Will Smith nogal denken aan de huidige lockdown! Op Facebook wenst hij iedereen een 2021 toe dat er helemáál niet op lijkt!

Article continues after the ad

“Hopelijk wordt het een LEGENDARISCH jaar! Wacht… hopelijk wordt het NIET legendarisch. Hopelijk wordt het… een GEWOON jaar!”

Gelukkig Nieuwjaar van Will Smith!

De nieuwjaarsgroet werd al snel miljoenen keren bekeken! Fans van Smith vinden hem enorm grappig, maar waren even in de war: ze dachten dat de acteur stiekem I Am Legend 2 aan het aankondigen was! Dat lijkt ons sterk: in de bioscoopversie van I am Legend komt Will Smith om het leven, en in de director’s cut besluit hij om te stoppen met het zoeken van een vaccin.

Smith had dit jaar één van de weinige filmsuccessen van 2020 met Bad Boys For Life. In 2021 is hij te zien in King Richard: daarin speelt hij tenniscoach Richard Williams, die zijn dochters Serena en Venus klaarstoomde voor megasuccesvolle carrières.