Van geest in de fles in Aladdin, naar gedreven tennisvader. Deadline laat weten dat Will Smith alweer voor een nieuwe film getekend heeft. De acteur kruipt voor de film King Richard in de huid van de vader van tennissters Serena en Venus Williams.

Article continues after the ad

De mastermind achter Serena en Venus hun carrière

King Richard vertelt hoe Richard Williams zich volledig inzette om zijn dochters Serena en Venus te trainen. Toen de meiden een jaartje of vier waren, stelde vader Williams bijvoorbeeld al een 78 pagina's tellend masterplan voor hun tenniscarrière op. Ook gaf hij zijn dochters zelf les. Opmerkelijk, aangezien hij totaal geen achtergrond in tennis had. Dat zijn plan alsnog goed uitpakte, mag duidelijk zijn. Venus en Serena Williams groeiden uit tot twee tennislegendes. Venus won 7 grandslamtitels en Serena is met haar 23 grand slams zelfs de grootste speelster aller tijden.

Van Aladdin naar tennisvader

Verdere details over King Richard zijn nog schaars. Zo zijn er naast Will Smith nog geen castleden bekend gemaakt. Het kan daarom nog wel even duren voordat de film in de bioscopen draait. Will Smith is eerst sowieso nog als geest te zien in Aladdin. De meningen over die rol zijn echter nu al behoorlijk verdeeld. Ook zijn de opnames van Bad Boys For Life inmiddels van start gegaan. Will Smith hoeft zich dus niet te vervelen... Weten we ook meteen waarom de acteur een rol in de Suicide Squad sequel afsloeg!