Via Instagram liet Will Smith weten dat de productie voor Bad Boys 3 eindelijk van start is gegaan. En daarbij maakte hij meteen bekend hoe het derde deel in deze actiereeks officieel zal gaan heten!

Groen licht

We hebben er even op moeten wachten (meer dan vijftien jaar zelfs), maar het lijkt erop dat Bad Boys 3 eindelijk werkelijkheid wordt. Ondanks dat de geruchten al jaren gingen, bleef het ook bij precies dat… geruchten. Toen zelfs Martin Lawrence zei dat hij er geen vertrouwen meer in had, leek alle hoop voor de fans vervlogen. Maar eind vorig jaar kondigden Will Smith en zijn tegenspeler gelukkig aan dat de film groen licht had gekregen. En de Aladdin-acteur onderstreepte dat gisteren nog maar eens met deze Instagram-post!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 1. I’ll keep y’all posted

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op

 

Kartel

Daar liggen ze dan: de scenario’s voor de derde Bad Boys-film. Niet te dik, want ook in dit vervolg zullen Smith en Lawrence meer dingen opblazen dan discussiëren over de zin van het leven. En terloops wordt ook nog even de titel van deze actiekraker onthuld: Bad Boys for Lif3!  Volgens Production Weekly komt het politieduo Lowrey en Burnett in dit vervolg tegenover het moordlustige hoofd van een gewelddadig drugskartel te staan.

Ali B

Michael Bay zal niet terugkeren in de regiestoel. Hij wordt vervangen door Adil El Arbi en Bilall Fallah. Dit Belgische regisseursduo tekende eerder voor de gelikte Vlaamse misdaadfilms Black en Patser. In laatstgenoemde film speelde onze eigen Ali B mee, dus dan is het maar een kleine stap naar Will Smith!

Bad Boys for Lif3 zal in januari 2020 in d3 bioscop3n v3rschijn3n.