Via Instagram liet Will Smith weten dat de productie voor Bad Boys 3 eindelijk van start is gegaan. En daarbij maakte hij meteen bekend hoe het derde deel in deze actiereeks officieel zal gaan heten!

Groen licht

We hebben er even op moeten wachten (meer dan vijftien jaar zelfs), maar het lijkt erop dat Bad Boys 3 eindelijk werkelijkheid wordt. Ondanks dat de geruchten al jaren gingen, bleef het ook bij precies dat… geruchten. Toen zelfs Martin Lawrence zei dat hij er geen vertrouwen meer in had, leek alle hoop voor de fans vervlogen. Maar eind vorig jaar kondigden Will Smith en zijn tegenspeler gelukkig aan dat de film groen licht had gekregen. En de Aladdin-acteur onderstreepte dat gisteren nog maar eens met deze Instagram-post!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 1. I’ll keep y’all posted

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op

 

Kartel

Daar liggen ze dan: de scenario’s voor de derde Bad Boys-film. Niet te dik, want ook in dit vervolg zullen Smith en Lawrence meer dingen opblazen dan discussiëren over de zin van het leven. En terloops wordt ook nog even de titel van deze actiekraker onthuld: Bad Boys for Lif3!  Volgens Production Weekly komt het politieduo Lowrey en Burnett in dit vervolg tegenover het moordlustige hoofd van een gewelddadig drugskartel te staan.

Ali B

Michael Bay zal niet terugkeren in de regiestoel. Hij wordt vervangen door Adil El Arbi en Bilall Fallah. Dit Belgische regisseursduo tekende eerder voor de gelikte Vlaamse misdaadfilms Black en Patser. In laatstgenoemde film speelde onze eigen Ali B mee, dus dan is het maar een kleine stap naar Will Smith!

Bad Boys for Lif3 zal in januari 2020 in d3 bioscop3n v3rschijn3n.

Sinds die epische eerste Spider-Man: Far From Home trailer dinsdag dropte, vragen Marvel-fans zich eigenlijk maar één ding af: is dit een vervolg óf een prequel op Avengers: Endgame?

Screenrant ging op onderzoek uit en concludeerde dat het wel die eerste optie moet zijn. Maar eerst: hoezo is hier verwarring over? Iedereen weet toch wel dat alle helden die in Infinity War doodgingen, in Avengers: Endgame weer op een of andere manier terugkomen?
 


Nou, die verwarring kwam doordat de trailer ons keihard zat te teasen. De makers lieten bovenstaand shot zien van Peter Parkers paspoort. Aan zijn foto te zien, gaat het om een nieuw exemplaar. De datums op het paspoort laten echter alleen dagen zien, géén jaartallen – die zijn er vakkundig uit geshopt. Dus... misschien ging Peter wel tussen Homecoming en Infinity War op schoolreisje door Europa?
 

Toch een vervolg?

Het moet haast wel dat vele, zo niet álle, ‘gesnapte’ dode helden in Avengers: Endgame terug tot leven komen. Of misschien wist de film – door middel van timetravel – de gebeurtenissen uit Infinity War en gingen de helden in eerste instantie niet dood?
 

 

In ieder geval komt Spidey wel écht terug. MCU-opperbaas Kevin Feige zei in 2017 namelijk dat Spider-Man: Far From Home zich direct na – toen nog getiteld – Avengers 4 zou afspelen. Mede doordat Peter Parker de komende jaren steeds meer de hoofdpersoon van het Marvel-universum wordt. Eindelijk duidelijkheid! Al zijn we nu toch wel érg benieuwd naar het supergeheime verhaal van Avengers: Endgame

Spider-Man: Far From Home draait vanaf`4 juli in de bios. Hiervoor komen eerst nog Avengers: Endgame (24 april) en Captain Marvel (6 maart) uit.
 

Nederland krijgt geen genoeg van Bohemian Rhapsody: de Queen-biopic draait nog altijd in verschillende bioscoopzalen. Gitarist Brain May zet de hype nog even flink aan en zegt dat er misschien wel een vervolg komt. Wow!

“Who knows, there might be a sequel” zijn de letterlijke woorden van May, zo meldt Cinemablend. Hij reageert in een interview op het gerucht dat er ooit een Bohemian Rhapsody-script bestond waarin Freddie ergens in het midden dood zou gaan.
 


Complete bullshit

Onzin. Of zoals May zelf zegt: “Complete bullshit”. “This is all about Freddie, and I think Live Aid is a good point to leave it”, zegt de gitarist over het magistrale einde van de film. Sinds de release leeft May waarschijnlijk op een roze wolk: hij gaat weer toeren met Queen en zanger Adam Lambert, die stiekem een rolletje speelde in Bohemian Rhapsody, gaat weer mee.
 

Vervolg?

Ook al neemt deze biopic het niet altijd even nauw met de échte Queen-geschiedenis, er blijven genoeg feiten overeind. Een mogelijk vervolg heeft overigens genoeg om uit te putten: na Live Aid knalde Queen nog wel even door, voordat Freddie uiteindelijk overleed aan de gevolgen van aids. Nog genoeg (verdrietig) materiaal dat we moeten zien dus laat die sequel maar komen!