De vorige keer dat we een dergelijke tekst kopten, stond er reünie in plaats van revival. Want inderdaad Will & Grace-fans: NBC voert gesprekken met de makers van de serie voor een een nieuwe reeks afleveringen.

Article continues after the ad

Verkiezingsspot

Toen er in september een korte reünie van de cast van Will & Grace ’aangekondigd’ werd, hielden de fans het bijna niet meer. Komen ze terug? Wordt er een film gemaakt? Helaas: het was slechts een verkiezingsspotje, waarin de acteurs de kijkers opriepen om op Hillary Clinton te stemmen. Weken hoorden we niets meer over Will & Grace, maar nu komt dit nieuws dus naar buiten.

Voorzichtig

Als we Entertainment Weekly moeten geloven worden er dus gesprekken gevoerd over een eventueel vervolg. In het spotje van september konden we zien dat de chemie tussen de vier acteurs nog precies is wat het geweest is. Let wel: NBC is erg voorzichtig en het gaat ook om gesprekken, die ’zich zeer in het beginstadium bevinden.’

Zorgeloos en leuk

Over het aantrekken van de originele cast is tot dusverre ook nog weinig bekend. Maar Megan Mullally, die Karen speelt in de serie, lijkt alvast een voorzet te geven. ”Het voelde heel erg alsof we slechts een weekje ertussenuit hadden genomen en we gewoon weer terug zouden komen”, vertelde ze aan People over de reünie. ”Het was zo zorgeloos en leuk. We zaten er zo weer in.”

Will & Grace

Dat de acteurs zo’n lol hebben met elkaar maakt de serie extra leuk voor de kijkers van Will & Grace. De comedyserie werd van 1998 tot en met 2006 uitgezonden en gaat over beste vrienden Will en Grace die samen in een huis wonen. Hun hilarische vrienden Karen en Jack komen regelmatig langs om stampij te maken. Will & Grace sleepte in totaal 16 Emmy’s in de wacht.