Zéér goed nieuws voor fans van Will & Grace: de revival krijgt nú al een tweede seizoen. En dat terwijl het eerste seizoen pas 28 september van start gaat in Amerika!

Article continues after the ad

Meer, meer, meer!

Dat betekent dus dat bovenop de uitbreiding van het eerste seizoen (deze is verlengd van 12 afleveringen naar 16 afleveringen) er een tweede seizoen met nog eens 13 afleveringen voor de deur staat! Dat liet de baas van NBC, Bob Greenblatt, donderdag weten op de Television Critics Association press tour.

Bekende gezichten

De revival kan niet snel genoeg komen, als het aan de fans ligt. Zo zullen Will Truman (Eric McCormack), Grace Adler (Debra Messing), Jack McFarland (Sean Hayes) en Karen Walker (Megan Mullally) allemaal weer herenigd worden. Ook schrijvers Max Mutchick en David Kohan zijn van de partij, evenals regisseur James Burrows, uit wiens handen iedere aflevering van het origineel voortkwam.

Prijzen

NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit. In september verschenen  Will, Grace, Jack en Karen opeens in een verkiezingsspotje op YouTube. Dat smaakte blijkbaar naar meer, aangezien niet lang daarna de revival van de serie werd aangekondigd. Will & Grace werd in totaal voor maar liefst 27 Golden Globes genomineerd en bekroond met 16 Primetime Emmy Awards. Wie weet sleept de revival nóg meer beeldjes binnen!

Het is helaas nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn. Houd Superguide.nl in de gaten voor het laatste nieuws.