Dat er nieuwe afleveringen van Will and Grace komen, staat als een paal boven water. Nog meer bewijs hiervan wordt geleverd door kersverse foto's vanaf de set.

Article continues after the ad

Nog geen opnamen

Megan Mullaly, Sean Hayes, Debra Messing en Erick McCormack zijn terug. Oke, waarschijnlijk zijn de opnamen nog niet in volle gang. Een van de schrijvers tweette namelijk een foto van een vergaderzaal met de tekst: "Will & Grace writing room. First day of school." Dit impliceert dat het nieuwe seizoen in de pijplijn zit, maar dat er nog niet geschoten wordt. 

Promo

Maar die foto's van de set moeten toch ergens goed voor zijn. Wellicht zijn de acteurs bezig met het opnemen van een promo van de show. Dat het viertal weer volop lol met elkaar heeft, is aan de foto's in ieder geval duidelijk af te lezen. 

Will and Grace

De eerste geruchten over een revival van Will and Grace staken de kop op door een reünie die de cast en crew hield in het kader van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Fans waren teleurgesteld dat het bij een keer bleef, maar verder begin dit jaar verrast met het nieuws dat NBC een nieuw seizoen gaat uitzenden van de succesvolle, bekroonde comedyserie.