Wilfred Genee in Op1

Volgens opiniemaker Jan Roos is Veronica Inside-presentator Wilfred Genee na zijn Op1-interview over de VI-rel, afgelopen zondagavond, volledig uit zijn plaat gegaan.

Article continues after the ad

"'Jij maakt godverdomme met mij een afspraak hier om in jouw programma te komen en jij hebt je helemaal niet aan die afspraak gehouden'", zou Wilfred tegen Jeroen Pauw hebben gezegd nadat de uitzending werd afgekapt. Zoals je misschien nog kunt herinneren stond hij op het punt om iets te zeggen, maar toen kwam het NOS Journaal er opeens abrupt tussendoor (de uitzending liep nogal uit).

Schreeuwende tirade

Jan Roos heeft wat bronnen rondom Op1 geraadpleegd, vertelt hij in de YouTube-show Roddelpraat. "Ik heb wat bronnen geraadpleegd, want de vraag was natuurlijk: wat gebeurde er nou na die uitzending? De naborrel is er nooit geweest. Er waren een beetje weinig mensen op die naborrel, want niet iedereen was tevreden over die uitzending." Volgens Jan is het allemaal gierend uit de hand gelopen.


Fidan vs. Wilfred

"Hem is natuurlijk beloofd door Jeroen Pauw dat hij zijn verhaal mocht doen en dat mocht hij ook wel, alleen hij wist niet dat hij de maat genomen zou worden op die manier." Ook co-presentator Fidan Ekiz pakte Wilfred flink aan over zijn rol in de VI-rel. Iets waar Wilfred volgens Jan totáál niet op rekende. "Ik zal je sterker vertellen: het is een schreeuwverhaal geworden daar aan tafel met het publiek er nog omheen. Het is nog een tijdje doorgegaan. Het is jammer dat het niet is uitgezonden, want Genee is volledig uit zijn plaat gegaan daar. Als je ergens heen wordt gehaald met verkeerde beloftes, dan begrijp ik wel dat je kwaad wordt." Wilfred zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten.