Wilfred Genee

Wilfred Genee is niet vies van showbizzpraat en gooit wat olie op het vuur over de zogenaamde 'toilethokjesseks' die André Hazes met zijn Monique zou hebben gehad op Curaçao (toen 'ie nog samen was met Bridget). 

Article continues after the ad

Afgelopen maandag ontkende André Hazes dit bizarre gerucht, ooit ontstaan nadat Shownieuws beelden uitlekte, in de radioshow van Frank Dane op Radio 538. Desondanks willen sommigen dat gewoon niet geloven. Zoals Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds, die als een bezetene de desbetreffende beelden meerdere keren bekeek en tot de conclusie kwam dat André liegt. Wilfred Genee denkt daar net zo over.

Wilfred Genee over André Hazes

De Veronica Inside-presentator liet zich in de radio-variant van het programma uit over die uitspraken van André. "Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?", aldus de zanger, die zegt dat hij gewoon samen met de kleine Dré (die moest naar de wc) en zijn moeder (Monique dus) meeging naar 'het hokje'. "Het is niet handig toch als er bewijsmateriaal is? Of hebben ze het jongetje aan de andere kant de deur uit laten gaan?", vraagt Wilfred aan zijn sidekicks.

Leugen?

"Die twee lopen gewoon te liegen", zegt één van die sidekicks, Rick Romijn. Nieuwslezeres Celine Huijsmans doet ook een duit in het zakje. "Monique zou nooit zomaar zonder Dreetje de wc uit komen." Wilfred vraagt zich af 'waarom hij erover liegt'. "Het is allemaal zo hypocriet dit, man!" Het is overigens niet de eerste keer dat Wilfred zich mengt in de illustere Bridget-André-Monique-driehoek: eerder noemde hij Bridget namelijk al 'ongeloofwaardig'.