Wilfred Genee en Rogier Smit

Volgens Veronica Inside-host Wilfred Genee is RTL-ster Rogier, de ene helft van het interieurstylisten-duo Frank & Rogier, 'een beetje de weg kwijt'. Hij noemt hem zelfs "opstandig" en "onhandelbaar".

Article continues after the ad

Dat heeft Wilfred deze week gezegd in de radio-variant van VI, zo meldt Mediacourant. Gisteren pakte weekblad Privé even flink uit met de 'zware relatiecrisis' tussen Rogier en zijn man Frank Jansen, die claimde dat Rogiers tv-succes 'm naar de kop is gestegen. Hij zou onhandelbaar gedrag vertonen en de set van Frank & Rogier Checken In was daardoor al eens stilgelegd, aldus Frank in een vrij openhartig interview. Wilfred had een tijdje terug een beetje een zelfde ervaring met 'm.

Wilfred Genee over Rogier

De VI-presentator kent Rogier al "een hele tijd". "Mijn vrouw kent hem wel goed en ik ken hem van feesten enzovoorts. Daar was hij altijd wel redelijk benaderbaar. Het is een heel aardige prima gozer, maar een paar weken geleden had ik een ander gevoel." Wilfred doelt op een interview dat hij een tijdje terug had met de twee, voor BNR. "Hij was volkomen onhandelbaar. Hij was redelijk opstandig. Er viel niet echt een interview te houden."

'De weg kwijt'

Het was volgens Wilfred dan ook "een heel gek interview". En, voegt hij toe: "Ik moet je eerlijk zeggen: Rogier is wel een klein beetje de weg kwijt. Frank was heel rustig. Ik vroeg ook of ze vaak ruzie hadden. Ze vertelden dat ze de hele dag ruzie hadden.

Frank en Rogier


Hoe gaat het nu tussen Frank & Rogier?

Maar hoe zit het nu met het oud-Paleis voor een Prikkie-duo? Is het weer goedgemaakt? Nou, inmiddels lijkt de storm weer een beetje gekalmeerd. Frank gaf na het onthullende interview in Privé aan dat het weekblad nogal overdreef en dat er helemaal geen huwelijkscrisis is tussen de twee. Nee hoor, Frank neemt vaker even afstand van Rogier nadat ze een periode flink hebben samengewerkt, zoals nu, net na de opnames van hun RTL-programma. Dat hij nu in Frankrijk zit en Rogier in Nederland, gebeurt vaker.