Voetballer Wesley Sneijder is de laatste weken veelvuldig in het nieuws, vanwege zijn biografische boek Sneijder. Onlangs zei hij te hopen dat zijn (bijna) ex-vrouw Yolanthe hem ooit kan vergeven, en dat de twee misschien zelfs weer samen komen. Yolanthe heeft op deze uitspraken gereageerd, en… Wesley hoeft zijn adem niet in te houden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag is BLAUW 💙💙

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Volgens Yolanthe komen zij en Wesley Sneijder nooit meer samen, zo meldt RTL Boulevard, op basis van een interview dat Yolanthe gaf aan Privé. Volgens Cabau “Is het niet zo dat er één dingetje gebeurd is en dat we toen de handdoek in de ring hebben gegooid. Er zijn dingen die je niet met het publiek deelt. Daar probeer je dan nog samen uit te komen, maar op een gegeven moment was er te veel verdriet; er was niet meer genoeg om voor te strijden.”

De scheiding doet Yolanthe natuurlijk ook zeer, maar op het moment accepteert ze de situatie. “Ik kijk liever niet naar wat er anders had gekund. Het is gelopen zoals het is gelopen, en daar verzet ik me niet tegen.”

Article continues after the ad

Yolanthe en Wesley

Hoewel Sneijder dus nog steeds hoop heeft, lijkt de kans heel klein dat het stel weer bij elkaar komt. Eerder gaf ze aan nog ernstig te twijfelen over een mogelijke hereniging. Hoewel Yolanthe met haar zoontje Xess Xava in Los Angeles woont, schijnt ze momenteel in ons land te zijn, en heeft ze wel contact met Wesley.

Cabau speelde vorig jaar de hoofdrol in de politieserie DNA, en was te zien in F*ck de Liefde. Sneijder was de laatste tijd wat minder positief onder de aandacht. Eind vorig jaar werd hij gefilmd terwijl hij stond te dansen op een auto, wat hij zich de volgende dag niet meer kon herinneren. Gelukkig heeft hij veel gepraat met die ándere jongeman die de laatste tijd in het middelpunt van de belangstelling stond: André Hazes Jr.