Kardashians, Kourtney Kardashian

De Kardashians weten al jaren goed in de spotlight te blijven met hun reality programma Keeping Up with the Kardashians. Het was dan ook een grote shock toen Kourtney begin dit jaar besloot niet meer in het programma te willen verschijnen, schijnbaar vanwege een fikse ruzie met Kim! Maar nu lijkt daar weer verandering in te komen. Volgens Khloé wil haar grote zus opnieuw voor de camera verschijnen met de hele familie.

Comeback voor Kourtney

De Kardashians zijn nu al bezig met hun 19e seizoen. Khloé Kardashian verklapt aan The View dat Kourtney langzaam maar zeker weer in de serie te zien zal zijn. "Op dit moment zijn we opnames aan het maken en Kourtney wil dit ook doen, maar in haar eigen tempo".  Ze vinden het allemaal super dat hun zus weer van de partij is. "Dat is iets opwindends om naar uit te kijken." 

 

Kourtney ging begin dit jaar uit het programma na een heftig gevecht met haar zus Kim Kardashian. Op social media werd bevestigd dat Kourtney zou stoppen met de opnames. "Ik heb voor de show veertien jaar non-stop gefilmd", schrijft ze zelf op Twitter. "Ik voelde me niet langer voldaan en het werd een ongezonde omgeving voor me. Ik ben privacy steeds meer gaan waarderen en kwam erachter dat dit in balans brengen met een realityshow moeilijk is." Blijkbaar heeft ze die balans nu wel gevonden.

Article continues after the ad
 

Keeping Up with the Coronacrisis

Na 18 seizoenen hebben de Kardashian-zussen een heus imperium opgebouwd. Terwijl niemand echt weet hoe ze zo bekend werden! Het programma is inmiddels ook op Videoland en Netflix te bekijken. En nu dus nog een 19e seizoen, waarin we de Kardashians tijdens de coronacrisis zien.